День відкритих дверей у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ

9 березня було проведено День відкритих дверей у Фаховому коледжу ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ. 

Присутніх привітала Катерина Шовш, директор закладу, та ознайомила присутніх з основною інформацією про коледж. Згадала минулі роки, основні моменти діяльності закладу, а також повідомила інформацію щодо умов та вимог проживання у гуртожитку закладу. Зазначила, що абітурієнти матимуть можливість вступати на п’ять спеціальностей: дошкільна освіта, соціальна робота, облік і оподаткування, прикладна математика та туризм.

Вказала, що на даний момент заклад очікує на затвердження Умов прийому до навчального закладу Міністерством освіти та науки України.

Повідомила про можливість для абітурієнтів подавати заяви для вступу на декілька спеціальностей, оскільки, у разі успішного складання вступних іспитів вступник матиме можливість обирати одну з-поміж спеціальностей, на яку ним було  подано заяву.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Згодом гості мали можливість познайомитися із закладом, обладнаними аудиторіями та викладачами. Охочі мали змогу бути присутніми на презентаціях спеціальностей закладу. Зокрема, Кокаш Ержибет разом із студентами спеціальності дошкільна освіта презентували для присутніх народні ігри поєднані зі співом. Гогола Золтан презентував виставку своїх робіт, а Гогола Стефан та Кудлотяк Крістіна ознайомили присутніх зі спеціальністю соціальна робота. Шимон Ленард провів заняття з робототехніки, а Сочка Йосип з З-D малювання. Також присутні мали змогу взяти участь в інтерактивних іграх з обліку і оподаткування та туризму.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English