Підписання угоди про співпрацю між Державним університетом «Одеська політехніка та Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ

5 листопада 2021 р. укладено угоду про співпрацю  між  Державним університетом «Одеська політехніка» та Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ.

У рамках обговорення співпраці сторонами піднімались актуальні питання розвитку компетентностей у сфері науково-освітніх комунікацій, важливих для підготовки успішних висококваліфікованих фахівців у сфері обліку і оподаткування на національному та міжнародному рівні.

Наша місія – створити сприятливі умови співпраці, визначити новітні тенденції та тренди у розвитку науково-освітніх комунікацій, сфокусуватися на актуальних та значущих темах для закладів вищої освіти, а також знайти нові форми науково-освітньої взаємодії.

У рамках співпраці передбачено співробітництво в освітній, науковий та виховній сферах, формування якісно нових умов освітньо-наукової діяльності вищої освіти, заснованих на науково-академічній кооперації та взаємодії сторін, спільна підготовка нового покоління висококваліфікованих фахівців освітньої галузі. Сторони домовились про формування спільних колаборацій,  можливостей академічної мобільності, підвищення кваліфікації, стажування та підготовки наукових кадрів.

Ми відкриті для наукових, освітніх та професійних ініціатив у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців!

Кафедра обліку і аудиту

 

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar