Викладачі-обліковці стали тренерами з фінансової грамотності Global Money Week

Міжнародна кампанія з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді “Всесвітній тиждень грошей” (Global Money Weeek 2021) тривала два тижні в Україні: з 15 до 28 березня 2021 року. Ключова тема заходів – “Бережіть себе, бережіть свої гроші”.

Партнерами Національного банку з організації заходів на честь Всесвітнього тижня грошей 2021 стали Міністерство освіти і науки України та Проект USAID “Трансформація фінансового сектору”.

До проведення заходів в Україні долучилися 68 закладів вищої освіти, 55 закладів фахової передвищої освіти і 8 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, у тому числі із Закарпатської області лише 3 заклади вищої освіти й 3 заклади фахової передвищої освіти, серед яких Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ (надалі по тексту – ЗУІ) та Фаховий коледж Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

Студенти  спеціальності «Облік і оподаткування» разом з викладачами кафедри обліку і аудиту приймали участь у численних вебінарах, різноманітних вікторинах, kahoot-вечірках, зокрема в інтелектуальній грі «Економічний брейн-ринг» у рамках онлайн-тижня “Global Money Week”.

05 квітня 2021 року д.е.н., проф. Бачо Роберт Йосипович й Лоскоріх Габріелла Людвиківна отримали іменні сертифікати тренерів фінансової грамотності за активну участь у міжнародній кампанії з фінансової обізнаності “Всесвітній тиждень грошей”.

 

Зокрема, за результатами проведених на базі ЗУІ онлайн-заходів пізнавально-навчальної та інтерактивної  програми фінансової грамотності та активність здобувачів-обліковців, на інтерактивну мапу “Всесвітній тиждень грошей” (Global Money Weeek 2021) потрапило місто Берегове.

Щиро вдячні організаторам за можливість прийняти участь у міжнародній інформаційній кампанії такого рівня та вітаємо колег з отриманням сертифікатів!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar