ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ втретє взяла участь на Міжнародній освітній виставці «Educatio»

Делегація з дев’яти осіб представляла діяльність Закарпатсього угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ на 24-й Міжнародній освітній виставці «Educatio», який відбувався у Будапешті у виставковому центрі «Гунгекспо» з 11 по 13 січня.

Завдяки підтримці Міністерства культури та інновацій Угорщини ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ втретє має можливість представити результати своєї діяльності на виставці. На виставці діяльність навчального закладу презентували співробітники приймальної комісії, туристично-інформаційного центру «Rákóczi-tours» та культурного центру ім. Фодо Шандора. Крім того, відвідувачі заходу взяли участь у розіграші призів, де могли виграти один із наших видань, чашки з логотипом ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ або магніти на холодильник.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Протягом 3 днів виставки наш стенд відвідав держсекретар з питань інновацій та вищої освіти Міністерства культури та інновацій Балаж Ганко. Зокрема, високопосадовець висловив радість з того, що ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, незважаючи на труднощі, котрі зустрічаються на його шляху, проводить начання в очній формі. Крім того, діяльність навчального закладу зацікавила ректорів та викладачів кількох відомих угорських та закордонних університетів.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English