Студенти-бакалаври кафедри обліку і аудиту ЗУІ взяли участь у півфіналі міжнародного конкурсу у Відні

10-11 травня 2024 року дві команди здобувачів вищої освіти бакалаврату освітніх програм «Облік і оподаткування» та «Фінансова безпека» взяли участь у півфіналі міжнародного конкурсу «Modul Business Championship» у Відні на базі Modul University (Австрія).

Відбір команд для півфіналу здійснювався на основі результатів розгляду презентацій кейсового завдання в рамках першого раунду, що був проведений протягом квітня 2024 року.

Загалом, у відбірковому турі першого раунду конкурсу взяли участь понад 50 команд з різних країн, серед яких за 12 критеріями відібрано 8 кращих.

Презентації оцінювалися міжнародним журі, сформованим у складі представників закладів вищої освіти та бізнесу. Приємно відзначити, що у півфінал потрапили 2 команди ЗУІ, що змагалися з командами університетів Угорщини, Румунії, Сербії та Відня.

Усі завдання для кейсів і захист інноваційних проєктів у формі презентації результатів командної роботи були представлені англійською мовою.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

До складу першої команди ЗУІ увійшли: студенти 4 курсу ОП «Облік і оподаткування» Барта Реґіна Летісіа, Марценюк Елеонора, Ковач Антонія (ментор – PhD, доц. Лоскоріх Г.Л.).

Другу команду представляли: студентка 4 курсу Ковроді Патріція та дві студентки 2 курсу ОП «Фінансова безпека» Шомоді Доріна та Гримут Фанні (ментор – д.е.н, проф. Пойда-Носик Н.Н.).

Висловлюємо щиру подяку організаторам конкурсу, зокрема Mathias Corvinus Collegium (МСС) та Modul University, за можливість для здобувачів вищої освіти взяти участь у міжнародному конкурсі, отримати неоціненний досвід та відкрити для себе нові перспективи для подальшого розвитку навичок «hard/soft skills».  Особлива подяка центру MCC у м. Берегове за допомогу в організації та транспортному забезпеченні поїздки.

Для менторів участь у цьому конкурсі теж була чудовою нагодою для обміну досвідом, підвищення педагогічної майстерності та розширення міжнародних зв’язків із представниками академічної та бізнес-спільноти.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English