Доповіді студентів про результати досліджень, пов’язаних з діяльністю Науково-дослідного центру імені Тіводора Легоцькі, мали великий успіх на ЗНСК

17 травня 2024 року за організації благодійного фонду «ГЕНІУС» відбулася 18 Закарпатська наукова студентська конференція. На конференції, на якій виступило 40 доповідачів у 7 секціях, визначних результатів досягли проєктні роботи та доповіді, пов’язані з роботою Науково-дослідного центру імені Тіводора Легоцькі, науковими керівниками яких стали співробітники науково-дослідного центру.

Секція «Історичні науки»

1 місце: Жанетт Шандор: «Вплив „Маленького роботу” на життя чонгорчан. Чонгорські полонені радянських таборів через призму бази даних Національного архіву Угорщини»

Науковий керівник: Єлізавета Молнар Д.

Секція «Географія 1 – географія населення»

1 місце: Даніель Дмитрієнко: «Демографічні дослідження місць поховань угорців на ужгородському цвинтарі «Кальварія»

Науковий керівник: Степан Молнар Д.

Секція «Методика навчання і викладання»

2 місце: Олексадра Боднар: «Оцінювання знань та навичок учнів початкових класів у школах Берегова з угорською мовою навчання»

Науковий керівник: Каталін Поллоі

Призери матимуть можливість взяти участь у Національній науковій студентській конференції, яка відбудеться у 2025 році. Ми пишаємося досягненнями наших студентів, вітаємо їх з досягненнями та бажаємо подальших успіхів!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar