Здобувачі вищої освіти-обліковці представили свої наукові роботи на XVIII. Закарпатській науковій студентській конференції

Щороку у травні Благодійний Фонд «Геніус» та Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ в рамках реалізації програми Державної наукової студентської ради «Без кордонів» організовує Закарпатську наукову студентську конференцію (ЗНСК) до Дня української науки. Цьогорічний захід відбувся 17 травня 2024 року на базі ЗУІ вже увісімнадцяте.

Цей захід бакалаври-обліковці відвідали у рамках роботи наукового гуртка кафедри обліку і аудиту «Дослідження облікових, фінансових та економічних аспектів функціонування суб’єктів господарювання на мікро-, мезо- та макроекономічному рівнях» (керівник: Лоскоріх Г. Л.).

Загалом на ЗНСК 40 доповідачів представили 41 наукову роботу  у 7 секціях, серед них семеро здобувачів вищої освіти бакалаврату освітньої програми «Облік і оподаткування» кафедри обліку і аудиту:

  1. Барта Реґіна Летісіа

Тема доповіді: Облік та аналіз експортних операцій суб’єкта господарювання (наукова керівниця: к.е.н., доц. Макарович В. К.)

  1. Баторі Вівіен

Тема доповіді: Позабалансовий облік у системі управління підприємством (наукова керівниця: д-р філософії з обліку і оподаткування, доц. Лоскоріх Г. Л.)

  1. Гайду Евелін

Тема доповіді:  Фінансовий облік виробництва підприємств в Україні (наукова керівниця: Перчі О. Ф.).

  1. Ковроді Патріція

Тема доповіді:  Роль нематеріальних активів в економіці та призначення їх обліку (науковий керівник: д.е.н., проф. Бачо Р. Й.)

  1. Ковач Антонія

Тема доповіді:  Облік власного капіталу: порівняльний аспект національної і зарубіжної практики (наукова керівниця: к.е.н., доц. Стойка Н. С.)

  1. Могачек Артур

Тема доповіді:  Амортизація основних засобів у системі бухгалтерського обліку та аналіз її впливу на фінансово-господарську діяльність суб’єкта господарювання (наукова керівниця: д.е.н., проф. Пойда-Носик Н. Н.)

  1. Солнокі Петер

Тема доповіді:  Аналіз стану європейських країн, Сполучених Штатів Америки та Китаю в економічному циклі (наукова керівниця: к.е.н., доц. Ганусич В. О.)

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

За результатами конференції призові місця розподілилися наступним чином (секція «Облік і оподаткування»):

  1. місце: Ковач Антонія
  2. місце: Гайду Евелін
  3. місце: Солнокі Петер

Лауреатка спеціального призу: Баторі Вівіен.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Щиро вітаємо та пишаємося здобутками наших студентів! Бажаємо їм творчого натхнення у навчанні, подальших успіхів і наукових звершень!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar