Студенти спеціальності “Облік і оподаткування” отримали дипломи бакалавра

У п’ятницю 28 червня у Закарпатському угорському інституті ім. Ф. Ракоці ІІ  відбулася урочиста подія – вручення дипломів бакалавра, який отримали двадцять два випускники спеціальності 071 “Облік і оподаткування”. Підтримати студентів прийшли викладачі кафедри обліку і аудиту, батьки, рідні і близькі.

Після урочистої частини вже не студенти, а колеги, завітали на кафедру. На честь свята замовили торт із Міжнародним гербом бухгалтерів. Цей герб розробив французький вчений Жан Батист Дюмарше, на ньому зображено сонце, терези та криву Бернуллі. Сонце символізує прозорість фінансово-господарської діяльності, терези – баланс фінансів, а крива Бернуллі – вічність та надійність бухгалтерського обліку. Гасло герба – «Наука, довіра (совість), незалежність» («Science, Conscience, Independence»). У теплій дружній атмосфері згадували чотири роки навчання, які так швидко промайнули. Крок за кроком студенти поглиблювали знання у сфері обліку, аудиту, аналізу, контролю і оподаткування і стали справжніми фахівцями. Багато з них вже отримали роботу за спеціальністю, у тому числі у міжнародних компаніях.

Але ми не прощаємося із нашими студентами, чекаємо їх у магістратурі, сподіваємося на майбутню співпрацю як з фахівцями задля покращення освітнього процесу та передачі досвіду майбутнім поколінням студентів.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar