Студенти ЗУІ ім. Ф. Ракоці – і цьогоріч серед учасників спортивного фестивалю «Кампус» у Дебрецені

Спільна команда Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ та Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана взяла участь у 27 Спортивному фестивалі «Кампус», організованому Дебреценським університетом у період з 23 по 24 липня 2024 року.

Дводенний спортивний захід зібрав понад 1 000 студентів із закладів вищої освіти Угорщини та закордонних країн, які виборювали першість у змаганнях з міні-футболу, баскетболу формату 3х3 та волейболу. Під час змагань на поле вийшли 18 студентів ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ різних спеціальностей з 12 населених пунктів, аби гідно представити спортивне життя як навчального закладу, так і Закарпаття в цілому. Одна команда змагалася з міні-футболу, а інші дві – представляли свої спортивні навички з волейболу.

З 54 футбольних команд наша команда «Берегвідек» з легкістю подолала всі перешкоди групового етапу і потрапила до тридцяти двох найкращих. Потім юні спортсмени зійшлися в дуже напруженій і запеклій боротьбі за вихід до фіналу, та, на жаль, після серії невдалих пенальті нам не вдалося вибороти путівку до півфіналу.

Через те, що у волейболі ми не мали можливості зібрати змішані команди, наші жіночі команди стартували з деякою втратою позицій, проте гідно боролися за проходження до наступного етапу, однак не вистачило всього кількох очок для перемоги. Після напруженої боротьби наші спортсмени мали змогу відпочити та взяти участь у найбільшому в регіоні фестивалі популярної музики.

Користуючись нагодою, висловлюємо подяку організаторам Спортивного фестивалю «Кампус» та Благодійному фонду «ГЕНІУС» за можливість та надану спонсорську допомогу для участі у цьому масштабному спортивному заході, який надає нашим студентам-спортсменам чудову нагоду для зміцнення дружніх відносин, розвитку навичок та отримання маси позитивних вражень.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Аніко Чегіль
викладачка фізичної культури, тренерка
Спортивно-оздоровчого центру ЗУІ ім. Ф. Ракоці II

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar