Вітаємо Бачо Роберта Йосиповича з отриманням іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених-докторів наук!

22 серпня 2024 року Верховною Радою України прийнято Постанову Верховної Ради України «Про призначення у 2024 році іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів».

Серед молодих науковців, яким призначені іменні стипендії є і представник Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ!

Бачо Роберт Йосипович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і аудиту за результатами проведеного у кілька етапів конкурсу став стипендіатом іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук у 2024 році. Всього було призначено 50 стипендій Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук різних галузей знань. Тема наукової (науково-технічної) роботи: «Фінансова самодостатність територіальних громад в умовах бюджетної децентралізації та воєнного стану».

Вітаємо Бачо Роберта Йосиповича з отриманням іменної стипендії Верховної Ради України для молодих учених – докторів наук та бажаємо йому подальших успіхів в наукових дослідженнях!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English