Фаховий коледж ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ отримав комп’ютерне обладнання

У рамках спільного тендеру «Допомога освіті молоді за кордоном», оголошеного Фондом національного співробітництва Угорщини, за участі Благодійного фонду «За Закарпатський угорський інститут» та Фонду Кальвіна з м. Нірльове, Угорщина, до Фахового коледжу інституту Ракоці було передано комп’ютерне обладнання. Урочиста передача відбулася 28 серпня у стінах Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ.

«Сума програми становить 1 млн 300 тис. форинтів, у рамках якої інфраструктура фахового коледжу поповнюється ноутбуками, мишами, мікрофонами, колонками та проектором. Нам приємно, що ми можемо передати ці засоби, адже вони ще більше покращать якість освіти»,

– зазначила Тинде Товт, директорка Благодійного фонду «За Закарпатський угорський інститут».

Каталін Шовш, директорка Фахового коледжу подякувала фонду за пожертву та підкреслила, що цього року коледж починає свій 10-й навчальний рік, і завдяки нашому інституту він завжди був дуже добре оснащений, проте протягом років деякі інструменти та засоби застаріли і потребують оновлення, тому отримане зараз  комп’ютерне обладнання є важливим.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar