V Інтелектуальна гра «Економічний брейн-ринг» для обліковців і фінансистів

25 вересня 2024 року відбулася інтелектуальна гра «Економічний брейн-ринг» між здобувачами освіти бакалаврату 2-3 курсів Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ (ОП «Облік і оподаткування» та ОП «Фінансова безпека»)  та 3-4 курсів Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ (ОП «Облік і оподаткування»). Цей захід вже вп’яте організовує кафедра обліку і аудиту ЗУІ спільно з цикловою комісією «Облік і оподаткування» Фахового коледжу ЗУІ. Цьогорічне дійство стало особливим, оскільки відбулося в рамках святкування 10-річного ювілею Фахового коледжу ЗУІ, що додало заходу урочистості та значущості!

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директорка Фахового коледжу ЗУІ к.п.н., доц.  Шовш К. С.,  яка привітала учасників і гостей заходу. Вона побажала командам успіху, натхнення та командної злагоди, акцентуючи увагу на тому, що подібні заходи відіграють значну роль у формуванні інтелектуальних, лідерських і професійних якостей. Мотивуючі слова Шовш К. С. стали потужним стартом для учасників, надихаючи їх на постійне самовдосконалення та прагнення до нових звершень у навчанні та майбутній кар’єрі.

Загалом брейн-ринг, де приймали участь дві команди з вісьма гравцями в кожній, складався з чотирьох раундів:

  • Візитка команд – Позиціонуй свою команду!
  • Економічна квіз-вікторина (за допомогою інтерактивної програми Кahoot)
  • TikTok-батл – Позиціонуй свій фах!
  • Дебати: «ШІ» в навчанні – вбивця інтелекту чи генератор можливостей? (фінансово-економічна гра)

Серед членів журі була присутня і представниця стейкхолдерів Гусар А. С.,  віце-президентка Спілки молодих угорських підприємців Закарпаття, яка відзначила не лише глибокі знання й майстерність у вирішенні завдань учасниками, але й підкреслила важливість творчого підходу та інноваційного мислення, яке здобувачі освіти продемонстрували під час змагань.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Завідувач кафедри обліку і аудиту ЗУІ д.е.н., проф. Бачо Р. Й. наголосив, що такі заходи є важливими складниками освітнього процесу. Учасники вчаться ефективно співпрацювати в команді, що є надзвичайно цінним для їхнього майбутнього професійного життя, де вміння працювати разом і приймати рішення в колективі буде ключовим фактором успіху.

Загалом, за результатами оцінювання, першість здобула команда Фахового коледжу ЗУІ!

Всі учасники гри отримали призи, дипломи переможців та учасників. Після заходу обидві команди спільно поласували смачною піцою.

Економічний брейн-ринг став справжнім святом інтелекту та емоцій для всіх присутніх. Він приніс масу задоволення не тільки самим учасникам, але й глядачам-уболівальникам.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Дякуємо командам, організаторам, журі та вболівальникам!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar