Кафедра обліку і аудиту ЗУІ представлена на міжнародній конференції «ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІКОЮ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ БІЗНЕСУ»

10 жовтня 2024 року кафедра обліку і аудиту ЗУІ виступила у якості співорганізатора міжнародної наукової конференції, організованої ПрАТ ВНЗ «МАУП» (м.Київ).

Тема міжнародної конференції була зосереджена на інноваційних методах управління економікою в умовах цифровізації бізнесу, що дозволило залучити понад 200 учасників з різних наукових галузей державного управління, бізнес-адміністрування, фінансів, обліку і оподаткування. Захід проводився в змішаному форматі – як онлайн, так і офлайн.

На початку пленарного засідання серед головних гостей виступив з вітальним словом та привітав учасників конференції проф. Бачо Р.Й., наголосивши на важливості подібних дискусій та підкресливши актуальність теми конференції. Кафедра обліку і аудиту ЗУІ на конференції була також представлена викладачами д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н., к.е.н. Ганусич В.О., доктором філософії з обліку і оподаткування Лоскоріх Г.Л., та Шебештень Е.Г., а також студенткою магістратури Карас Д. С. Тези доповідей учасників включені у матеріали конференції.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Висловлюємо щиру подяку за організацію конференції колегам закладу-партнера ПрАТ ВНЗ «МАУП», зокрема д.е.н., проф. Каліній І.І. та її команді, а також всім співорганізаторам.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English