Фахівець з кібербезпеки компанії Google провів гостьову лекцію для студентів ЗУІ

18 жовтня 2024 року Юрій Ландовський, який займає позицію Product Manager по продуктах кібербезпеки в компанії Google,  виступив перед студентами кафедри обліку і аудиту та студентами коледжу ЗУІ з темою «Кібербезпека бізнесу: практичний кейс від Google».

Юрій розповів, що працює в компанії Google у департаменті Google Cloud Security та допомагає компаніям ефективніше і швидше реагувати на кіберінциденти. Має досвід роботи з клієнтами, які входять в рейтинг Fortune «100 компаній світу, які розвиваються найшвидше» та державним сектором.

У процесі лекції були розкриті питання щодо ролі кібербезпеки для бізнесу та особливостей оцінки ризиків. Спікер розповів, які існують у сфері кібербезпеки вимоги до сертифікації, регулювання та стандарти, поділився практичними кейсами кібератак та їх наслідками для компаній.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

На додаткові запитання аудиторії дав своє оціночне бачення щодо ризиковості вкладень та розвитку ринку інвестиційних інструментів у розрізі цінних паперів та криптовалют.

Висловлюємо щиру вдячність Юрію Ландовському за проведену гостьову лекцію та можливість для студентів почути реальні кейси у сфері кібербезпеки! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Матеріал підготовлено:
д.е.н., проф. Н.Н.Пойда-Носик,
проф. кафедри обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English