Cтуденти спеціальностей «Географія» та «Туризм» здобули практичні навички

В останній тиждень червня та перші дні липня студенти Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ за спеціальностями «Географія» та «Туризм» проходили практичну підготовку. Студенти мали змогу завершити навчальний рік насичено та яскраво, а також збагатити свої теоретичні знання за спеціальністю. Під час практики вони відвідали туристичні об’єкти та комплекси, що належать до лідерів вітчизняного туризму, а також поглибили свої знання з географії та туризму завдяки різноманітним інтерактивним заходам.

Дякуємо керівництву ресторану «Жайворонок» за прояв гостинності, і за сюрприз після проведення екскурсії оздоровчим комплексом. 

Висловлюємо також вдячність керівництву ресторану «Кулач» за ознайомлення наших студентів з секретами ресторанної справи та надання можливості спробувати себе в ролі працівників на кухні.

Крім того, студенти відвідали Чомський меморіальний парк «Завоювання», а також лавандове поле у Чопівці, де власники лавандових плантацій ознайомили присутніх зі своєю повсякденною діяльністю. Також у рамках практики учасники відвідали середньовічну церкву та винні підвали родини Шош у с. Кідьош. Висловлюємо подяку всім за надану можливість та співпрацю!

Під час практики наші студенти-географи відвідали берегівську метеостанцію, виконали мікрометеорологічні вправи та провели астрономічні спостереження. У с. Тросник побували на геофізичній станції та провели дослідження якості води на берегівській ділянці річки Верке. Також проводилися мінералогічні та петрологічні спостереження. Найдовшим етапом практики був похід територією Боржавської долини.

Реалізація програми була б неможливою без підтримки керівництва ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, яке забезпечило студентів житлом у своєму гуртожитку та взяло на себе транспортні витрати, необхідні для успішного завершення навчальної програми. Висловлюємо щиру подяку!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Кафедра географії та туризму

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar