Кафедра математики та інформатики ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ провела День кафедри

22 червня у Липовці, що на Перечинщині, відбулося святкування Дня кафедри за організації кафедри математики та інформатики Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ. Подорож до місця проведеня заходу – до Високогірної науково-дослідної бази та майданчика для польових практик імені Іштвана Буцко в селі Липовець – здійнювалася мікроавтобусом. Захід відкрила завідувачка кафедри Каталін Кучінка, яка привітала присутніх викладачів і студентів та розповіла про місце реалізації програми

В рамках поїздки учасники насолоджувалися процесом смаження сала на вогнищі та взяли участь у пішому поході гірським масивом Полонина Руна. Під час походу студенти мали змогу милуватися чудовими краєвидами та спостерігати за красою природи. Під час підйому на вершину гори, а це близько 7 кілометрів, учасники мали змогу знайти джерела та вивчати різні лісові рослини і фрукти. Успішно подолавши підйом на гору, перед екскурсантами відкрився мальовничий краєвид, де вони відновили сили та сфотографувалися на фоні чудових пейзажів.

Після екскурсії на студентів та викладачів кафедри чекала вечеря, основною стравою якої був свіжоприготований гуляш. У рамках Дня кафедри студенти кафедри математики та інформатики познайомилися один з одним та з усіма викладачами кафедри, а також відбулися тімбілдінгові тренінги. Увечері огранізатори підготували для студентів соціальні ігри, різноманітні карткові та командні ігри у рамках дозвільної активності, які сприяли зближенню учасників та формуванню більш тісного зв’язку між ними.

У цей особливий і прекрасний день як викладачі, так і студенти чудово провели час. Упродовж усього дня панувала доброзичлива та дружня атмосфера. Такі позааудиторні заходи є вкрай важливими, адже дають змогу згуртувати студентів різних курсів та посилити відчуття єдності. Дякуємо викладачам за високий рівень організації заходу.

Біанка Балла,
студентка 4 курсу спеціальності «Математика»

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar