Кімната матері та дитини у ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ стала більш комфортною

Кімната матері та дитини Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відтепер забезпечує ще більший комфорт для співробітників та студентів навчального закладу, які виховують малих дітей. Відреставрована кімната знаходиться на першому поверсі закладу, в аудиторії №116 «Гайдушаг», доступ до якої є безперешкодним та безбарєрним.

ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, серед іншого, враховує особливі потреби своїх учасників навчального процесу, які займаються вихованням дітей. Одним з найважливіших заходів у цьому напрямку стало створення та оновлення кімнати матері та дитини, яка стала справжньою допомогою не лише для студентів, а й для викладачів.

У кімнаті матері та дитини є всі необхідні умови для безпечного, спокійного перебування дітей раннього віку – тихий та відокремлений простір, місця для переодягання, належні умови для грудного вигодовування, приладдя для годування, іграшки та розваги – усе, що може знадобитися мамі та дитині можна знайти у цій кімнаті.

Наявність кімнати матері і дитини свідчить про те, що ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ усвідомлює важливість створення комфортних умов для молодих батьків і підтримує їх у становленні не тільки як турботливих батьків, але й як успішних викладачів та студентів.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English