Магістранти кафедри обліку і аудиту взяли участь в роботі конференції “Дні українського ринку Odoo 2024”

18-20 вересня 2024 р. магістри кафедри обліку і аудиту взяли участь  в роботі конференції “Дні українського ринку Odoo 2024”. Під час онлайн-под​ії, учасники ринку Odoo в Україні презентували свої рішення щодо впровадження програмного продукту Odoo для підвищення ефективності бізнесу в Україні. Здобувачі вищої освіти взяли активну участь у заході. Цей захід зібрав провідних фахівців з галузі інформаційних технологій управління бізнес-процесами, підприємців та розробників для обговорення перспектив розвитку ринку Odoo в Україні.

Участь студентів у конференції була важливим кроком на шляху до професійного розвитку. Вони отримали можливість ознайомитися з останніми тенденціями у сфері ERP-систем, дізнатися про практичні кейси використання Odoo в різних бізнес-середовищах, а також почути провідних експертів та потенційних роботодавців.

Під час заходу були представлені  кейси впровадження Yodoo Service Desk, налаштування процесів та кейси впровадження Odoo в громадському секторі, впровадження Odoo для управління приватною школою, BOX Catering з Odoo – автоматизований кейтеринг від замовлення до доставки, автоматизація складських процесів з Unitsoft WMS, секрети успішного малосерійного виробництва з Odoo, практичні рішення в Odoo: e-commerce, програма лояльності та проєктний менеджмент для вашого бізнесу, автоматизація онлайн та офлайн продажів з омніканальною  програмою лояльності для мережі магазинів, рішення для HR департаментів, для визначення ефективності працівників, автоматизована система складання меню, технологічних карт і рецептів, обліку продуктів, кошторисів, звітів і аналітики з контролю якості і вартості харчування, Система управління ресурсами та сервісами, ERP BJet: готове рішення для обліку та управління малим бізнесом у хмарі,  інтеграція з Jira, нарахування зарплати згідно відпрацьованого часу, адаптація ERP Odoo для українського ринку: як “Облік для України” вирішує щоденні задачі бухгалтерів, комплексний продукт для віддаленого управління бізнесом на платформі Оdoo, ШІ інструменти IP телефону UniTalk для автоматизації бізнес процесів компанії: інтеграція UniTalk та Odoo та інші.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Під час панельних дискусій студенти поглибили свої знання в сфері цифровізації  бізнес-процесів. Конференція стала унікальним майданчиком для обміну ідеями та налагодження професійних зв’язків.

Щиро вдячні партнеру ГС «OCA Україна» за запрошення та унікальну можливість збагатити професійні навички.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English