Ми були співорганізаторами міжнародної конференції

17 травня 2024 року до Дня української науки на базі Харківської гуманітарно-педагогічної академії відбулася Міжнародна науково-практична онлайн-конференція «Реалізація концепції едукації фахівців освітньої галузі в умовах інноваційного розвитку суспільства».

До організації міжнародного заходу долучилися Міністерство освіти і науки України, Вінницький державний педагогічний університет імені М. Коцюбинського, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, Університет імені Г. Сковороди в м. Переяславі, Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія, EdCamp Ukraine, Мазовецький університет у Плоцьку (Польща), Оуквудський університет у Сполучених Штатах Америки та Стокгольмський університет у Швеції, а також наша установа – Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ.

Поряд з представниками приймаючої установи та Міністерства освіти і науки України, міжнародний науковий форум відкрив ректор ЗУІ Степан Черничко. На конференції від ЗУІ виступили з доповідями Ільдіко Орос, Степан Черничко, Олена Біда, Антоніна Чичук та Єва Гуттерер.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar