Міжнародний день студентського спорту

Вже третій рік поспіль Закарпатський Угорський Інститут імені. Ференца Ракоці II спільно з фаховим коледжем ЗУІ проводить спортивно-масові заходи присвячені даній даті. Цьому передувала велика підготовча робота, як з боку викладацького складу, так і студентського самоврядування.

Розпочалося спортивне свято з загальної розминки  під музику, а потім почалися змагання. Першими на майданчик вийшли футболісти, які продемонстрували цікаву, гостру спортивну боротьбу, чимало гострих моментів, біля обох воріт. Впевнену перемогу здобула команда студентів ЗУІ.

Не менш цікавими виявилися змагання з волейболу серед дівчат та юнаків. Тут також була гостра спортивна боротьба, явної переваги над суперниками ніхто не мав, боротьба тривала, як кажуть, до фінального свистка.

Вже традиційно, закінчується свято товариськими зустрічами між студентами та викладачами. Цього разу пройшли змагання з міні-футболу та волейболу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Дані заходи дають можливість залучати студентів до спортивно-масової роботи, пропагувати серед студентів здоровий спосіб життя та ставлення до свого здоров’я. Саме тому їх потрібно проводити, вести агітаційну роботу, залучати до таких міроприємств якнайбільше студентів.

А. Д. Візавер
Директор спортивно-оздоровчого центру

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar