Плани на майбутнє – головна тема зустрічі керівників Студентських самоврядувань

У вересні Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ (ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ) став місцем проведення важливої зустрічі керівництва ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ та представників органів студентських самоврядувань. Під час зустрічі представники органів Студентського самоврядування – голова Студентського самоврядування ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІI (СС) Петра Гіді М, заступниця голови СС ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІI Рейка Чубірка, голова СС гуртожитку імені Ференца Келчеї Анна Габор та колишня голова СС ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІI Еріка Марусич – обговорили низку важливих питань з президенткою ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ Ільдіко Орос, ректором Степаном Черничком та проректорами Олександром Бергхауером та Іваном Чизмарем.

Зустріч провели з метою обговорення планів на рік та актуальних питань діяльності студентських самоврядувань. Особливу увагу учасники зібрання приділили ролі студентських профспілок в процесі організації студентського життя та можливостям майбутньої співпраці. Керівництво наголосило, що органи студентського самоврядування відіграють ключову роль у формуванні суспільного життя навчального закладу та виконують функцію захисту прав та інтересів студентів.

Під час наради досвідчені керівники поділилися з представниками студентської організації практичними кейсами, вселили в них сміливість у реалізації своїх задумів та ідей. Крім того, під час зустрічі не оминули увагою й довгострокові плани СС та перспективи вдосконалення соціально важливих програм для інститутської спільноти. Наприкінці заходу обидві сторони дійшли до висновку, що лише ефективною співпрацею та спільною роботою можна досягти нових позитивних зрушень у розбудові студентської спільноти та розвитку її потенціалу, що відкриє нові можливості для досягнення поставлених цілей у майбутньому.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Подібні зустрічі дають можливість студентам та керівництву закладу налагодити тісніші партнерські стосунки та об’єднати зусилля задля процвітання як ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, так і студентського самоврядування в цілому.

Петра Гіді М.,
голова СС ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar