Практичне заняття у формі тренінгу для обліковців і фінансистів

11 вересня 2024 року здобувачі фахової передвищої освіти 4-курсу за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ відвідали практичне заняття у формі тренінгу з питань податкової грамотності в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ.

Практичне заняття у рамках навчальної дисципліни «Податкова система» на тему «Податкова система та основні засади податкового законодавства України в сучасних умовах» проводила заступниця завідувача кафедри обліку і аудиту, докторка філософії з обліку і оподаткування, доцентка Лоскоріх Г. Л. для здобувачів вищої освіти 2-курсу за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Студенти розглянули податки як метод державного регулювання соціально-економічного розвитку суспільства, їх еволюцію та значення для розвитку держави і територіальних громад, реалізацію плану BEPS в Україні.  Лекторка поділилась маркетплейсом фінансових і податкових можливостей для організації власної справи, особливо закцентувавши увагу на корисних онлайн-сервісах і платформах з питань оподаткування.

Тренінг – важлива складова практико-орієнтованого навчання. Тема обговорення покликана інтегрувати теоретичні знання у практичні навички, була насичена супровідним презентаційним матеріалом та численними прикладами й різними кейсовими завданнями, які зацікавили здобувачів освіти та викликали жваву дискусію.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Щиро вдячні лекторам за продуктивну роботу зі студентами по вдосконаленню навичок «soft skills» і «hard skills»!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar