Сторінками міжнародного наукового журналу “BIOTA. HUMAN. TECHNOLOGY”: зустріч з редакцією

Партнер ЗУІ по співпраці, Національний університет  «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка 23 травня 2024 р. проводив творчу наукову зустріч «Сторінками міжнародного наукового журналу «BIOTA. HUMAN. TECHNOLOGY». Засідання було ініційовано з нагоди включення періодичного видання до Переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та ступеня доктора філософії.

Взяти участь у творчій науковій зустрічі отримали запрошення завідувачка Кафедри біології та хімії, доцентка, докторка філософії в галузі біології Когут Е. та к. б. н., професорка Сікура А., які привітали редколегію та колег із значною подією та побажали успіхів та цікавих матеріалів для публікації на сторінках журналу.

Виступили також проректор з наукової роботи НУ  «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Носовець Н., директорка наукової бібліотеки НУ Макарова Г. як представники видавництва. Головний редактор  журналу, доктор біологічних наук, професор Лукаш О. також подякував редколегії та адміністрації за підтримку та активну участь у створенні  видання, зупинився на важливості журналу для авторів, аби мати можливість публікувати свої наукові доробки та вести фахову дискусію.

Мали слово деякі автори, серед яких, окрім викладачів Кафедри біології та хімії,  заступник директора Ботанічного саду імені акад. О.В. Фоміна ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Коломійчук В., провідний науковий співробітник Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН України Шевера М.

Далі відбувся обмін думками та невелика дискусія.

Аніта Сікура

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar