Студенти та викладачі кафедри математики та інформатики взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Кібербезпека у транскордонному співробітництві»

З 15 по 16 жовтня 2024 року студенти та викладачі кафедри математики та інформатики взяли участь у міжнародній науково-практичній конференції «Кібербезпека у транскордонному співробітництві». Метою конференції було обговорення актуальних питань кібербезпеки в умовах транскордонного співробітництва, обмін досвідом між дослідниками та практиками, а також формування рекомендацій щодо покращення кібербезпеки на міжнародному рівні.

15 жовтня пленарне засідання зібрало відомих експертів, які поділилися своїм досвідом та знаннями з учасниками. На заході обговорювали глобальний характер кіберзагроз, використання новітніх технологій та необхідність створення міжнародної правової бази. Студенти та науковці брали активну участь в обговоренні, що сприяло глибшому розумінню проблематики.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

На другий день конференції, 16 жовтня, для студентів були організовані воркшопи для отримання практичного досвіду з різних аспектів кібербезпеки. Метою воркшопів було надати учасникам можливість навчатися на реальних прикладах, розвинути свої навички вирішення проблем та дізнатися про останні тенденції. На додаток до підвищення своїх професійних знань, студенти отримали можливість поспілкуватися зі студентами та професіоналами з інших навчальних закладів.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar