У Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ вдруге влаштували День відкритих дверей

15 травня Фаховий коледж Закарпатського угорського інститутуту імені Ференца Ракоці ІІ знову відкрив свої двері перед відвідувачами.

На відкритті заходу гостей привітала директорка навчального закладу Катерина Шовш, яка ознайомила присутніх з основними напрямками роботи Фахового коледжу. У своїй промові очільниця згадала про історію заснування, а також ознайомила присутніх з правилами поселення до гуртожитку. За її словами, у Фаховому коледжі підготовка фахівців здійснюється за п’ятьма напрямками: «Дошкільна освіта», «Соціальна робота», «Облік і оподаткування», «Прикладна математика» та «Туризм». Під час свого виступу директорка, поміж іншим, коротко охарактеризувала правила вступу до навчального закладу у 2024 році.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Потім слово взяв викладач Фахового коледжу Іштван Гогола, який провів екскурсію навчальним закладом, представив аудиторії і познайомив учасників заходу з викладачами. Присутні мали змогу, зокрема, взяти участь у цікавих командних та індивідуальних конкурсах, вікторинах. Наприклад, під час ознайомлення із програмою підготовки фахівців у галузі дошкільної освіти, гостям навчального закладу видали окуляри з логотипом ДШ, що дозволило їм побачити світ очима вихователів, а у рамках знайомства зі спеціальністю «Туризм» учасники мали змогу дізнатися більше про туристичне спорядження та взяти участь у цікавих програмах. Крім того, організатори познайомили зацікавлену молодь із 3D-моделюванням, влаштували інтерактивну гру та провели заняття, присвячені розвитку соціально важливих навичок.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Зрештою, кожен учасник збагатився новим цінним досвідом.

Захід відбувся за підтримки уряду Угорщини, Державного секретаріату з питань національної політики Офісу прем’єр-міністра та ЗАТ «Фонд імені Габора Бетлена».

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English