У рамках програми мобільності «Маковець» ми прийняли запрошених лекторів з Університету ім. Яноша Ноймана

 У травні 2024 року два запрошені викладачі відвідали кафедру обліку і аудиту ЗУІ  в рамках програми мобільності «Маковець». Д, проф. Іллеш Балінт Чобо та д-р, проф. Дунай Анна, викладачі Докторської школи бізнесу та організаційних наук Університету ім. Яноша Ноймана, провели лекції на тему підприємництва та бізнесу для здобувачів вищої освіти бакалаврату та магістратури за спеціальностями 071 «Облік і оподаткування» і 072  «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Це вже другий візит запрошених спікерів до ЗУІ. Вперше вони провели ряд гостьових лекції  у 2021 році і навесні цього року знову завітали на кафедру обліку і аудиту з метою забезпечення інтернаціоналізації вищої освіти та розширення наукової діяльності. Свої лекції вони провели для обліковців і фінансистів бакалаврату та магістратури.

Д-р Іллеш Балінт Чобо провів ряд цікавих і змістовних лекцій щодо підприємництва, зокрема економічних аспектів групування підприємств у міжнародному просторі, д-р Дунай Анна детально представила бізнес-модель CANVAS, а також інші методи аналізу та оцінювання бізнесу. Лекції проводились англійською та угорською мовами.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Висловлюємо щиру подяку запрошеним гостям за їхні лекції, що збагатили наші освітні програми, а також за те, що в рамках низки спільних наукових і фахових консультацій, робочих обговорень розширили міжнародний науковий досвід викладачів кафедри обліку і аудиту. Це не лише дало додаткову цінність освітнім компонентам «Менеджмент та маркетинг» і «Економіка підприємства», але й відкрило можливість розширити свій академічний горизонт та обмінятися досвідом з викладачами.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar