У ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ побувала заступниця директора Інституту психології Реформатського університету імені Гашпара Каролі

На запрошення кафедри педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти та психологічної служби Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ до навчального закладу завітала заступниця директора Інституту психології Реформатського університету імені Гашпара Каролі, доцентка д-р. Жужанна Кеві.

У рамках візиту, окрім зустрічей і проведення фахових перемовин з колегами з кафедри, закордонна гостя прочитала лекцію і провела практичне заняття на актуальну тему, що дало студентам можливість виявити свої сильні сторони і збагатити свої знання щодо стратегій подолання складнощів. Партнерські зв’язки між двома закладами зміцнилися в рамках участі у стипендіальній програмі «Маковець».

Практичне заняття було присвячене вивченню сильних сторін особистості на основі стандартного опитування та роботи в малих групах з метою експериментального аналізу отриманих даних, що збагатило учасників практичними навичками, зокрема, присутні дізналися, як визначити свої сильні сторони та як ними послуговуватися у повсякденному житті. Воркшоп допоміг учасникам розвинути критичне мислення, що дозволить їм приймати більш об’єктивні та раціональні рішення у майбутньому.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Користуючись нагодою, кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти та психологічна служба  висловлює подяку заступниці директора інституту Реформатського університету імені Гашпара Каролі за плідну співпрацю, конструктивні поради щодо змісту навчальних програм за новими напрямками підготовки на кафедрі, а також за практичне заняття для студентів.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar