Учасники наукового гуртка кафедри обліку і аудиту відвідали науковий захід «VII Наукові дискусії»

16 травня 2024 року здобувачі вищої освіти-бакалаври кафедри обліку і аудиту взяли участь у науковому заході «VII Наукові дискусії», що відбувся за організації Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ та благодійного фонду «ГЕНІУС», у рамках реалізації програми Державної наукової студентської ради «Без кордонів», за підтримки Міністерства культури та інновацій, Національної програми підтримки талантів, у центральній читальній залі Бібліотеки імені Опацоі Чере Яноша.

Цей захід бакалаври відвідали у рамках роботи наукового гуртка кафедри обліку і аудиту «Дослідження облікових, фінансових та економічних аспектів функціонування суб’єктів господарювання на мікро-, мезо- та макроекономічному рівнях» (керівник: Лоскоріх Г. Л.).

Учасники наукового гуртка мали змогу прослухати низку актуальних доповідей від провідних науковців. Цінний досвід, нові професійні знайомства та дискусійне спілкування в царині наук – це важливі фактори у формуванні загальних і фахових компетенцій.

Основними завданнями наукового гуртка є залучення здобувачів вищої освіти до проведення науково-дослідної діяльності, участі у наукових та бізнес-проєктах, науково-практичних заходах,   розвиток наукової самостійності, допомога в усвідомленні важливості наукового зростання, створення умов для творчого зростання у процесі навчання і оволодіння фахом для майбутньої професійної діяльності. У результаті роботи наукового гуртка реалізується поглиблення знань їх учасників щодо інноваційних методів та технологій в освітньому процесі, спрямованих на інтеграцію науки і практики.

Заходи такого рівня не лише збагачують знання, але й стимулюють молодь до подальшого наукового розвитку та самовдосконалення. Бажаємо успіхів усім учасникам студентського наукового гуртка у досягненні їх наукових цілей!

Щиро дякуємо організаторам за цікавий і пізнавальний науковий захід!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar