Укладено Меморандум про співпрацю між Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ та громадською організацією “Професійна організація аудиторів, бухгалтерів та викладачів обліково-контрольних дисциплін”

Кафедра обліку і аудиту активно розширює співпрацю із професійними організаціями. 26 червня 2024 р. укладено Меморандум про співпрацю між Громадською організацією “ПО АБВ та викладачів ОКД” та Закарпатським угорським інститутом імені Ференца Ракоці ІІ. 

Метою співпраці є, в першу чергу, сприяння розвитку професійного бухгалтерського обліку та аудиту, підвищення суспільної довіри до цих видів діяльності, досягнення міжнародного рівня підготовки аудиторів, практикуючих бухгалтерів, викладачів обліково-контрольних дисциплін, підвищення кваліфікації незалежних аудиторів, фахівців контрольно-облікових професій, викладачів, розвиток методології викладання обліково-контрольних дисциплін, підготовки висококваліфікованих спеціалістів у сфері обліку, аудиту та оподаткування.  

В рамках співпраці передбачено співробітництво щодо сприяння розвитку бухгалтерської та аудиторської професії в Україні, підвищення якості та методики викладання обліково-контрольних дисциплін для задоволення економічних інтересів і підвищення фінансової грамотності суспільства.

Ми відкриті для наукових, освітніх та професійних ініціатив у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English