Успішна атестація обліковців-бакалаврів

Протягом червня 2024 року на кафедрі обліку і аудиту Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відбулась атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Облік і оподаткування» денної та заочної форм навчання, яка включала: складання комплексного атестаційного іспиту, іспиту з іноземної мови та захист кваліфікаційних робіт. Загалом 18 студентів денної та 4 студентів заочної форми навчання успішно завершили чотирирічне навчання, продемонструвавши свої знання, вміння та навички під час комплексного атестаційного іспиту та іспиту з іноземної мови.

Атестаційний іспит дозволив здобувачам продемонструвати свої знання та навички з фаху, іспит з іноземної мови – перевірити їх комунікативні компетенції з іноземної мови.

На захисті кваліфікаційних робіт здобувачі мали можливість представити свої теоретичні та практичні знання та навички з бухгалтерського обліку та оподаткування, проаналізувавши певний об’єкт дослідження.

Вітаємо всіх випускників з успішним завершенням навчання! Також висловлюємо подяку викладачам, які готували здобувачів до іспитів, членам екзаменаційної комісії – голові (к.е.н., доц. Югас Еріці) та стейкхолдеру (Егреші Єві) за високий професійний рівень проведення екзаменів та захисту кваліфікаційних робіт.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Кафедра Обліку та аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar