Викладач ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ у рамках програми мобільності CEEPUS здобув новий досвід у Дебреценському університі

Доцент кафедри математики та інформатики Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ Дезидер Поллої взяв участь у програмі мобільності викладачів Центральноєвропейської програми обміну досвідом в галузі вищої освіти (CEEPUS) «Freemover» та підвищив свою кваліфікацію на факультеті інформатики Дебреценського університету.

Дезидер Поллої, який завітав до Дебреценського університету в рамках програми обміну для викладачів закладів вищої освіти Центральної Європи, прочитав лекцію про дискретні розподіли ймовірностей для студентів факультетів економіки та комп’ютерних наук. Під час візиту лектор не тільки провів семінар, а й вступив в жвавий діалог зі студентами. Потім взяв участь у професійній дискусії з викладачами кафедри прикладної математики та теорії ймовірностей факультету інформатики Дебреценського університету професором доктором Шандором Бараном і доктором Шандором Печорою.

Програма мобільності – чудова платформа для обміну досвідом та професійної дискусії щодо методології викладання теорії ймовірностей.

Кафедра математики та інформатики

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar