Викладачі кафедри математики та інформатики взяли участь у програмі мобільності «CEEPUS freemover»

З 13 по 17 травня викладачі кафедри математики та інформатики Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ здійснили навчальну поїздку до Інституту математики Дебреценського університету в рамках програми мобільності «CEEPUS» (Центральноєвропейська програма обміну викладачів університетських студій). Метою програми є надання можливостей для обміну науковим досвідом між закладами вищої освіти Центральної Європи, що сприяє професійному розвитку та зміцненню потенціалу міжнародного співробітництва.

Під час візиту викладачі, серед іншого, взяли участь у семінарі. З результатами своїх наукових досліджень поділилися доцентка Каталін Кучінка, яка займається вивченням питань математичного аналізу, доцент Мирослав Стойка, який спеціалізується на наукових дослідженнях з алгебри та теорії чисел, а також доцентки Габріелла Папп та Еніке Якоб, які вивчають цікавий світ методики викладання математичних дисциплін.

Захід відкрив та привітав учасників професор і директор інституту математики Чаба Вінце. Семінар став чудовим майданчиком для обміну досвідом та обговорення актуальних фахових питань зі співробітниками інституту, що запросив на стажування.

Програма мобільності «CEEPUS» надала можливість для обміну досвідом, який сприятиме професійному розвитку обох установ і зміцненню співпраці в майбутньому.

Користуючись нагодою, висловлюємо подяку директору інституту Чабі Вінце та його співробітникам за теплий прийом.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar