Викладачі курсу «Прикладна математика» Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ взяли участь у курсах підвищення кваліфікації

Викладачі курсу «Прикладна математика» Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ впродовж березня підвищували свою кваліфікацію в рамках інтенсивних фахових тренінгів, що проходили на базі кафедри математики та інформатики ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ. Метою навчальної програми було не лише підвищити кваліфікацію викладачів, але й покращити рівень викладання математики в закладах загальної середньої освіти.

Під час семінару учасники поглибили свої знання з таких важливих тем, як використання нових методів і технологій у викладанні математики, дізналися більше про результати сучасних математичних досліджень, а також розширили свої знання у сфері використання інтерактивних інструментів і застосунків у навчальному процесі.

Одними з основних пріоритетів тренінгу стали модернізація методів викладання та диференційоване навчання. Викладачі ознайомилися з новітніми інтерактивними інструментами та програмним забезпеченням, які сприяють розробці більш адаптивних індивідуальних навчальних планів та створенню більш сприятливого середовища для навчання. Завдяки використанню інструментів вчитель може більш ефективно пояснити учням зміст математичних задач та допомогти знайти шляхи їхнього розв’язання.

У рамках курсів підвищення кваліфікації викладачі збагатилися новими ідеями та знаннями, тож з новим запалом та ентузіазмом повернулися до роботи.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Фаховий коледж ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ та кафедра математики та інформатики залишаються прихильниками ідеї безперервного розвитку викладачів та покращення якості викладання. Курси підвищення кваліфікації та впровадження інновацій мають на меті забезпечити сприятливі умови викладання для викладачів та сприяють підвищенню якості освіти студентів.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar