Виробнича онлайн-практика здобувачів освіти-обліковців в АТ “ПриватБанк”

Протягом березня 2024 року в рамках дисципліни “Облік у банках” здобувачів вищої освіти 4 курсу долучили до проходження  онлайн-практики в АТ “Приватбанк”.

Здобувачі вищої освіти ОП “Облік і оподаткування” взяли участь в різних програмах онлайн-практики від АТ “Приватбанк”, а саме: “Касир-операціоніст”, “Консультант з банківського обслуговування”, “Спеціаліст з просування банківських продуктів 1-го рівня”,”Спеціаліст з просування банківських продуктів 2-го рівня”.

Під час проходження практики здобувачі освіти закріпили теоретичні знання, здобуті у процесі вивчення освітнього компоненту “Облік у банках” та набули практичних навичок із фаху.

За результатами проходження практики здобувачі освіти-практиканти отримали сертифікати, які засвідчили високий рівень підготовки. За умови успішного закінчення практики здобувачі освіти мають можливість подальшого працевлаштування в АТ «ПриватБанк». Найкращих студентів включено до кадрового резерву банку.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Фахові компетенції отримані здобувачами під час проходження онлайн-практики в АТ “Приватбанк” підвищують їх конкурентоспроможність  на ринку праці та можливості кар’єрного росту як майбутніх фахівців.

Вітаємо студентів-обліковців з успішним проходженням виробничої онлайн-практики в АТ “ПриватБанк”!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar