Здобувачі освіти-обліковці та фінансисти завітали до Берегівського відділення філії АТ «Державний експортно-імпортний банк України» в м. Ужгороді

16 травня 2024 р. здобувачі вищої освіти 3-го курсу (першого) бакалаврського рівня освітньої програми «Облік і оподаткування» та 2-го курсу освітньої програми «Фінансова безпека» Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ здійснили екскурсію до Берегівського відділення  філії АТ «Державний експортно-імпортний банк України» в м. Ужгороді. 

 Керуюча відділенням Летинець Жанна Іванівна розповіла про особливості функціонування банківської системи України, організацію роботи відділення банку, що обслуговує юридичних і фізичних осіб із веденням експортно-імпортної діяльності.  Здобувачі освіти дізналися про кар’єрні можливості у банку, познайомилися із основними банківськими послугами та продуктами, сучасними програмами кредитування. Особливо цікавими були розповіді про основні правила платіжної безпеки і як уникнути карткового шахрайства.

За словами здобувачів освіти, екскурсія до Берегівського відділення  філії АТ «Державний експортно-імпортний банк України» в м. Ужгороді була для них надзвичайно цікавою та корисною, адже майбутні обліковці й фінансисти не лише отримали цікаву інформацію про діяльність банківської установи, а й мали можливість зустрітися та поспілкуватися із працівниками банку, що дозволило їм сформувати уявлення про специфіку цієї професії.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Щиро вдячні керуючій відділенням Летинець Жанні Іванівні за цікаву та змістовну зустріч і професійні настанови! Сподіваємося на продовження співпраці щодо якісної підготовки високопрофесійних фахівців!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar