ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ та Інститут психології Реформатського університету ім. Г. Каролі співпрацюватимуть ще тісніше

Нещодавно Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ приймав особливу гостю з особливою місією. До навчального закладу завітала заступниця директора Інституту психології Реформатського університету імені Гашпара Каролі Жужанна Кеві. У рамках візиту відбулася зустріч з ректором ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ Степаном Черничком та президенткою навчального закладу Ільдіко Орос, а також з доценткою кафедри педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти Емьоке Бергхауер-Олас.

Центральною темою зустрічі було зміцнення та подальше поглиблення співпраці між двома установами та обговорення можливостей спільних програм підготовки фахівців. Зокрема, йшлося про майбутні плани та ініціативи, спрямовані на розширення спектру навчальних програм та підтримку професійного розвитку студентів. Особливий акцент був на вивченні нових напрямків спільної роботи, які сприяли б розвитку обох закладів та принесли б значну користь обом установам. Заплановані в рамках співпраці проєкти передбачають організацію спільних науково-дослідних заходів, проведення конференцій та професійних семінарів, які можуть стати вагомим надбанням світового рівня.

Сподіваємося, що майбутні цілі та плани, озвучені під час зустрічі, стануть запорукою плідної довгострокової співпраці, збагатять студентські та викладацькі спільноти обох закладів і відкриють нові перспективи в галузі як освітньої, так і науково-дослідницької діяльності.
    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar