У Фаховому коледжі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ відбувся День спорту

Фаховий коледж Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ, не зраджуючи традиціям, і цьогоріч організував День спорту. Захід відбувся 8 травня.

Першою до присутніх звернулася директорка коледжу Катерина Шовш, яка наголосила, що День спорту вже став традиційним заходом, який проводиться щороку для того, аби об’єднати викладачів і студентів заради підтримки їхнього ж здоров’я.

«Сьогодні ми зібралися для того, щоб підкреслити значення спорту та ведення здорового способу життя. Крім того, подібні заходи вчать нас підлаштовуватися під ситуацію, як, наприклад, сьогоднішні обставини. Заплановані заняття на свіжому повітрі не можуть відбутися через дощову погоду, але завдяки організаторським здібностям наших креативних викладачів, ми можемо весело провести цей день в стінах навчального закладу»,

– додала вона.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Потім слово взяв викладач Фахового коледжу Іштван Гогола, який ознайомив присутніх з програмою заходу, а також із технічними особливостями його проведення.

Учасники заходу розпочали день з розминки, а потім спробували свої сили в командних іграх. Студенти демонстрували свої вміння у шашках, дартсі, джензі, спортивних іграх, а найсміливіші змагалися у волейбольному поєдинку.

Другу половину дня присвятили командним змаганням, у яких за першість боролися команди викладачів та студентів.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Останнім акордом дня стала церемонія вручення пам’ятних грамот усім присутнім.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar