Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті – у ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ проходить XIX Міжнародна наукова конференція

23-25 травня за організації Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ та Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського проходить XIX Міжнародна наукова конференція на тему «Моделювання та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті». Осередком проводення заходу став ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.

Урочисте відкриття конференції відбудеться 23 травня, о 15:00 (за київським часом). Свої вітальні промови виголосять завідувач кафедри стрільби та технічних видів спорту Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, професор Богдан Виноградський, ректор ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ Степан Черничко, консулка Угорщини у Берегові Марія Фюлеп, проректор з наукової роботи та питань якості освіти Дюла Фодор та проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського Мар’ян Пітин.

Упродовж дня відбудуться пленарні лекції, які читатимуть професори із закарпатських, львівських, харківських та відомих зарубіжних університетів.

24 та 25 травня робота конференції проходитиме у форматі секційних засідань, де провідні викладачі також представлять свої роботи, присвячені інформаційним технологіям у фізичному вихованні.

З програмою конференції можна ознайомитися за наступним посиланням.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar