12 осіб отримали сертифікати мовного іспиту ECL в рамках XII. Дня Талантів Закарпаття

З 2016 року Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ співпрацює з Центром мовних іспитів ECL, що функціонує на базі Центру іноземних мов Печського університету, як місце проведення мовних іспитів за кордоном. У рамках угоди між двома установами міжнародні сертифікати ECL можна отримати і в Берегові. Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ може похизуватися висококваліфікованим викладацьким складом, які здатні оцінити рівень володіння мовою на всіх рівнях: A2, B1, B2 та C1. Викладачі, які приймали іспити, повинні були оновити свої ліцензії до 14 лютого 2023 року, більшість з них зробили це.

Екзаменаційний центр ECL ЗУІ імені Ференца Ракоці II оголосив черговий екзаменаційний період із терміном подачі заявок до 2 березня 2023 року, на який загалом подали заявки 13 осіб. Тестування відбулося 31 березня та 1 квітня 2023 року, в якому взяли участь 4 викладачі-екзаменатори.

Серед кандидатів склали мовний іспит 12 осіб, для яких сертифікати вручили в рамках XII. Дня Талантів Закарпаття. Серед успішних кандидатів 8 отримали сертифікат про складання комплексного мовного іспиту з англійської мови В2, 1 особа склала частковий письмовий іспит з англійської мови В2, 1 особа здала комплексний іспит з російської мови С1 і 2 особи отримали сертифікат усного іспиту з англійської мови С1.

Вітаємо Вас з отриманими сертифікатами та бажаємо успіхів у навчанні.

Наступний мовний екзаменаційний період відбудеться 9 та 10 червня 2023 року в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ.

Центр мовних іспитів ECL
Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar