Частинка любові та турботи у вигляді подарунків – Студенти ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ об’дналися заради покинутих дітей Закарпаття

17 січня, у перший місяць цього року, Студентська рада гуртожитку імені Ференца Ракоці ІІ завітала до відділення неврології та пульмонології обласної дитячої лікарні в Мукачеві, щоби передати пожертви, зібрані Студентською радою ГФК, та провести кілька годин із покинутими напризволяще дітками.

Основна мета акції — подарувати турботу тим, хто позбавлений відчути любов рідних і близьких у переддень Різдва,

— розповіла ініціатор акції Аріана Керекеш.

Кампанія зі збору коштів була оголошена Благодійним фондом «Кедєш». До ініціативи долучилися чимало зацікавлених організацій, зокрема, до оргазації добровільного збору коштів долучилася Студентська рада ГФК разом із викладачами та студентами. Після узгодження деталей із директором фонду Йожефом Шіпошем, студенти розмістили плакати, відтак новина про збір пожертв поширилася серед громадськості. У результаті кампанії до організації надійшло багато посилок, які студенти запакували й за підтримки ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ доставили в парафії с. Перехрестя. У результаті благодійної акції пожертв назбиралося на 15–20 коробок.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Передача пакунків і зустріч із дітьми, яким усього кілька місяців, відбулася у зворушливій і теплій атмосфері. Представники Студентського самоврядування Аріана Керекеш, Язмін Борґато разом із директором благодійного фонду Йожефом Шіпошем увесь дообідній час та увагу приділили дітям, які залишилися без батьківської опіки. Ініціатива наочно показала, що невеликими зусиллями та благодійними пожертвами можна принести велику радість тим, хто її потребує. Сподіваємося, що ця ініціатива — лише початок, і ми зможемо допомагати нужденним і надалі.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Сантов Д.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar