Діяльність ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ представляють на Міжнародній виставці освіти «Educatio» і цьогоріч

Делегація з дев’яти осіб у ці дні представляє Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ на 24-й Міжнародній освітній виставці Educatio. Захід проходить у Будапешті у виставковому центрі «Гунгекспо» з 11 по 13 січня.

На виставці свої навчальні пропозиції представляють заклади вищої освіти Угорщини, ближнього та дальнього зарубіжжя. Відвідувачі заходу маю змогу взяти участь у презентаціях, присвячених перспективам розвитку системи угорської вищої освіти.

Завдяки підтримці Міністерства культури та інновацій Угорщини ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ втретє має можливість представити результати своєї діяльності на виставці. Ця подія дає можливість інституту продемонструвати своє розмаїття на міжнародній арені. Відвідувачі, які навідуються до нашого стенду, можуть дізнатися про діяльність наших структурних підрозділів, гімназій, центрів професійно-технічної освіти, науково-дослідних центри та наукових майстерень.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

На виставці діяльність навчального закладу презентують співробітники приймальної комісії, туристично-інформаційного центру «Rákóczi-tours» та культурного центру ім. Фодо Шандора. Крім того, відвідувачі заходу мають змогу взяти участь у розіграші призів.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar