Доцент кафедри географії та туризму взяла участь в програмі академічної мобільності

Еники Шаш, PhD, викладачка кафедри географії та туризму ЗУІ, взяла участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ для викладачів в Університеті імені Лоранда Етвеша з 18 до 22 березня 2024 року.

Викладачі та студенти кафедри регіональних досліджень Університету ім. Лоранда Етвеша дуже охоче сприйняли лекції викладачки, особливу популярність мала лекція на тему «Вплив російсько-українського конфлікту та війни на туризм в Україні» через її актуальність. Другий семестр 2023/2024 навчального року дві студентки ЗУІ спеціальності «Середня освіта (Географія)», Адріенн Годор та Домініка Оросі, проводять в Університеті ім. Лоранда Етвеша за програмою студентської академічної мобільності. Вони також були присутні на лекції, а пізніше поспілкувалися з викладачкою, повідомили про свій поточний навчальний прогрес та обговорили питання, які у них виникли.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Під час мобільності викладачка, як координатор програми Erasmus+ на кафедрі, також мала змогу обмінятися думками з Юліаною Севке, міжнародним координатором Erasmus+ та Відділу міжнародних програм Університету ім. Лоранда Етвеша, Габором Салкаї, PhD, викладачем кафедри регіональних досліджень, та Робертом Мейсарошом, PhD, викладачем кафедри метеорології, які в межах своїх кафедр також координують програми міжнародної мобільності.

 

Кафедра географії та туризму

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar