Думай глобально, дій локально! Вивіз сміття та озеленення з нагоди Дня Землі

«У нас лише одна Земля, бережімо її!» – ця думка й водночас прохання роками супроводжує заходи до Дня Землі. Однак недостатньо, якщо ми займаємося збереженням нашої планети лише на теоретичному рівні, набагато важливіше бути активними.

Заходи до Дня Землі відбудуться з 18 по 20 квітня у спільній організації кафедри біології та хімії, кафедри географії та туризму та Науково‐дослiдного центру iмені Іштвана Фодора ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ. Перша частина програми була повністю зосереджена на активності, адже 18 числа викладачі та студенти вищезгаданих кафедр організували акцію з благоустрою та збору сміття на штучному озері Багер, розташованому на кордоні Берегова. Більше півсотні людей, відданих нашому довкіллю, взяли участь у заході та активно збирали сміття. Наприкінці акції було зібрано багато мішків, наповнених різними видами відходів. Деякі з них будуть перероблені завдяки Віктору Бучинському, керівнику сміттєзвалища “Кольорові Баки“. Вивезенням непридатного сміття подбав Гейза Орос, заступник міського голови Берегівської міської ради.

Дякуємо всім за активну участь, а особливо дякуємо інституту за підтримку в організації та проведенні даної програми. На цьому серія заходів до Дня Землі не завершилася: 20 квітня захід продовжиться презентацією книги, після якої відбудеться кінопоказ.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Лівія Гергель, кафедра географії та туризму

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar