Футзальний турнір продовжується

8 грудня 2023 р. пройшов ІІІ тур змагань з футзалу на приз ім. Ф. Ракоці ІІ Було проведено чотири зустрічі, які проходили в гострій спортивній боротьбі,  всі команди прагнули здобути перемогу, але не всі це вдалося.

Першими на поле вийшли команди Батєва та Правий берег. Гра проходила в гострій спортивній боротьбі, команди створювали гострі моменти, старались використати помилки суперника і заодно перехопити у нього ініціативу, яка в кінцевому рахунку може привести команду до перемоги. Але гра була рівною, тому кінцевий рахунок на табло був 3:3, бойова нічия.

Гра між Спартою та Кідьовш  була менш бойовою, хоча на початку гри футболісти Кідьовша і чинили опір, але під кінець гри стали частіше помилятись, цим скористався суперник, провів ряд гострих атак і в підсумку переміг з рахунком 9:4

Третя гра була між Гут-Гат та Берегово (на даний момент Гут-Гат виступає поза конкурсом) Вболівальники побачили дуже гарну, змістовну гру, яку можна дивитись з насолодою. Обидві команди гостро атакували, розігрували красиві комбінації, які часто закінчувались взяттям воріт. Більш досвідчені футболісти Гут-Гат краще змогли використати помилки суперника, перевтілити їх в голи. Тому кінцевий результат був 8:5 на користь Гут-Гат.

Дуже цікава, гостра боротьба точилася між командами ЗУІ та Перехрестя.  Обидві команди в разі перемоги на даний час могли очолювати турнірну таблицю чемпіонату.  Команда ЗУІ розпочала гру дуже злагоджено, добре захищались. Це дало їм змогу володіти грою, створювати гострі моменти. Результат не забарився, ЗУІ вдалося забити швидкий гол, такий рахунок тримався дуже довго і лише на 30 хв суперники змогли зрівняти рахунок. Під кінець гри футболісти Перехрестя грали більш активно і під кінець зустрічі змогли вирвати перемогу з рахунком 2:1.

Турнірна таблиця має такий вигляд:

№ п/п Команди Ігри Виграш Нічия Програш М’ячі Очки Місце
1. Перехрестя 3 2 1   – 10:6 7 І.
2. Батєво 2 1 1   – 6:3 4 ІІ.
3. Спарта 3 1 1 1 16:14 4 ІІІ.
4. ЗУІ 3 1   – 2 8:9 3 4
5. Берегово 2 1 1 5:7 3 5
6. Правий берег 2 2 6:6 2 6
7. Кідьош 3 1 2 9:15 1 7

Наступний тур відбудеться  15 грудня 2023р. за таким графіком:

  • ЗУІ – Кідьош
  • Правий берег – Берегово
  • Гут-Гат  –  Спарта
  • Батєво – Перехрестя

 

А. Д. Візавер
Директор ОСЦ ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar