Гаранти та групи забезпечення освітніх програм кафедри обліку і аудиту провели зустріч з стейкхолдерами

Гаранти та групи забезпечення освітніх програм кафедри обліку і аудиту ЗУІ планово провели зустріч з стейкхолдерами. Для обговорення змісту та новацій освітніх програм першого рівня вищої освіти «Облік і оподаткування», «Фінансова безпека» та другого рівня вищої освіти «Міжнародний облік і оподаткування» були  запрошені стейкхолдери, а саме к.е.н, доцент, доцент кафедри обліку, аудиту та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту, сертифікований аудитор Новіченко Л., директор ПП Аудиторська фірма «Бухгалтерія і аудит» Попович Г., директор ТзОВ «СТМ ТРЕЙД» Фурик І., начальник управління соціального захисту населення Берегівської  РДА-РВА –  Ганькович В., менеджер освітніх проєктів компанії YouControl –  Вергелесова Т.

В цілому учасниками зустрічі було акцентовано увагу на важливості підготовки фахівців в сферах обліку і оподаткування, а також фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку. Запрошені на зустріч стейкхолдери наголошували про необхідність посилення практичної підготовки майбутніх фахівців, набуття вміння працювати з великими обсягами даних в національному та міжнародному контексті, критично мислити, генерувати ідеї, застосовувати логічний, але разом з тим нетиповий підхід до написання проектів і т. д. Також, наголошувалося на важливості розвитку та здобуття комунікативних здібностей, вмінь працювати в команді та бути соціально активним. Питання щодо знання іноземних мов також розглянуто стейколдерами під час зустрічі.

Зустріч була конструктивною та результативною, активно обговорювались актуальні потреби ринку до майбутніх фахівців за освітніми програмами кафедри обліку і аудиту та можливості їх запровадження в освітній процес.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar