Ігри, веселощі, сміх – У дитсадках гімназії ім. П. Каталін Франгепан відбулися заходи до Дня захисту дітей

26 травня в ДНЗ, що підпорядковуються гімназії ім. П. Каталін Франгепан відзначили День захисту дітей. Вчителі та працівники приватного навчального закладу підготували різноманітні цікаві заходи, щоб зробити цей день особливим для дітей.

У с. Бакоші святкування розпочалось з танцю з надувними кульками, який припав до душі усім дітям і спонукав їх до руху. Після цього в епіцентрі подій опинився футбол. Хлопці одягли футбольну форму і вийшли на поле, аби показати свої кращі удари. Результатом матчу стала нічия. Під час матчу дівчатка невтомно вболівали на трибунах. Поки хлопці грали у футбол, дівчата демонстрували свою спритність поводження з обручем.

Діти відчували приємну втому, тож вирішили підкріпитися кексами, печивом та фруктами. Після невеликого перепочинку розваги продовжилися. Учасники заходу мали змогу проявити себе в командних іграх на спритність, а також пострибати в мішках. Потім діти позмагалися у перетягуванні каната. Всі діти отримали величезне задоволення від проведених ігор.

У другій половині дня розважальні програми продовжилися. Діти отримали масу задоволення від аквагриму, де кожен міг обрати собі малюнок до вподоби. Крім того, протягом дня відбувався майстер-клас з виготовлення браслетів з каучуку. Всі охочі виготовляли різнокольорові браслети, які можна було забрати з собою додому. Малеча також із задоволенням надували кульки, з яких можна було зробити собачку, квіточку чи меча.

Наприкінці дня всі діти повернулися додому з незабутніми враженнями та великою кількістю подарунків.

У берегівському дитячому садку ранок розпочався з веселощів. Дітей зустрічала прикрашена хвіртка, даючи зрозуміти, що сьогоднішній день буде присвячено тільки їм. Клоун Кікі кружляв довкола, немов змій виводячи дітей з їхніх груп на подвір’я, співаючи різні пісні. На вулиці з народними іграми та піснями дітей чекала викладачка Угорської школи народної творчості «Туліпан Танода». Потім малеча взяла участь у різних заняттях, під час яких педагоги навчили азам плетіння з бісеру, виготовлення фігур з пластиліну, індіанських головних уборів, влаштували ляльковий театр, а дошкільнята проявляли свої здібності у розвиваючих ігри, грали у боулінг, твістер, продемонстрували свою спритність в метання мішеней, стрибках в мішках і смуга перешкод. Однак і відпочинок та перекус в затінку під навісом став дуже доречним і на цій локації, адже смуга перешкод, на яку всі діти з нетерпінням чекали, була для них дуже виснажливою.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

У Великому Березному приватний заклад освіти майже щодня намагається організовувати яскраві та цікаві заходи для дітей, які збагачують життя дітей незабутніми враженнями, не може бути винятком і День захисту дітей.

Вже з самісінького ранку діти зібралися на подвір’ї, радісно розпитуючи організаторів про сюрприз, який вони приготували для них у цей особливий день.

На початку дня, під керівництвом виховательки дитячого садка Вікторії, діти виконали рухливу зарядку під супровід веселих дитячих пісень, які діти із задоволенням слухали, намагаючись відтворити побачені рухи. Потім відбулися веселі спортивні ігри. Після того, як діти добряче повеселилися, втомлені, але щасливі дітлахи влаштували пікнік, ховаючись від спеки.

Підкріпившись, дітвора з новими силами взялася будувати замки з піску, а на подвір’ї дитячого садочка малювали кольоровою крейдою та грали в гоп-стоп.

Наприкінці дня на дітей чекала фотозона. Учасники заходу повернулися додому з різнокольоровими повітряними кульками та солодощами. Після обіду діти з ентузіазмом розповідали батькам, братам і сестрам про свої враження, отримані в першій половині дня.

День видався на славу, ставши днем, який закарбується в пам’яті кожної дитини.

Святкування Дня захисту дітей відбулося і в дитячому садку ім. П. Франгепана в Діловому, що дуже порадувало дітей та їхніх батьків. Організатори підготували ряд рухливих та розвиваючих ігор, у яких малюки та їхні батьки брали активну участь з великою радістю та ентузіазмом. Особливо порадувало те, що в іграх, які вимагають уваги, мислення та руху, брали участь як батьки, так і бабусі та дідусі вихованців нашого дитячого закладу. Атмосферу ігор та веселощів підсилювала музика. Після всіх розваг та ігор діти запускали повітряні кульки, наповнені гелієм. Останнім акордом свята стало те, що всі присутні сіли за один стіл та поласували солодощами та тістечками.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

У Нижньому Коропці весь наш день був присвячений веселощам, сміху, іграм, любові та дітям.

День розпочався з екскурсії. Вихованці побували в Динопарку, де не тільки побачили експозицію динозаврів, а й заполонили ігровий майданчик своєю енергією. Високо стрибали на батуті, каталися, гойдалися та займалися пошуком кісток динозаврів у пісочниці. Хоча динозаври не належать до категорії живих тварин, малеча познайомилася з вівцями, козами, кроликами, оленями, павичами, фазанами.

Після екскурсії та довгих прогулянок усім корисно було відпочити. Проте день на цьому не закінчився. У другій половині дня діти мали змогу пограти з батьками, подарувавши батькам можливість поринути у дитинство, у світ веселощів та ігор знов. Програма славилася різноманітними іграми: ігри на відгадування, оживляння сюжетів казок, ігри з фішками, біг у мішку тощо.

Звичайно ж, день не міг закінчитися без смаколиків. Феєрію смаку забезпечив фруктовий кекс від талановитого кухаря дитсадку.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar