Як у ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ до Різдва готуються

6 грудня кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ організувала традиційний день Адвенту та майстер-клас з рукоділля.

На початку заходу студенти Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ під керівництвом викладачки Ержебет Кокаш оживили традиції Святого Сімейства, яке передавали від родини до родини напередодні Різдва Христового.

Після цього з вітальним словом до присутніх звернулася Ержебет Кокаш. За її словами, у сучасному швидкоплинному світі вкрай важливо знайомити дітей з народними традиціями та піснями, починаючи з дошкільного віку.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Потім студенти спеціальності «Дошкільна освіта» ЗУІ ім. Ф. Ракоці та його структурного підрозділу – Фахового коледжу – дізналися більше про традиції обряду вертепу та вивчили колядки, які вони здогом стануть у пригоді під час проходження практики в дитячих садках.

Наприкінці дня учасники взяли участь у майстер-класі з рукоділля, який провела викладачка кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти Єва Габода. Під час заняття учасники виготовляли різні віночки, янголів та різдвяні прикраси, використовуючи при цьому природні матеріали.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar