Курс з туризму та готельно-ресторанної справи, спільно організований Інститутом Ракоці та Ніагарським університетом, завершився церемонією вручення сертифікатів

В  організації Ніагарського університету та ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ. в другому семестрі 2022/2023 навчального року студенти інституту які навчаються за спеціальністю «географія», «туризм» та «англійська мова» мали змогу взяти участь у курсі «Туризм та готельно-ресторанна справа», метою якого є професійний розвиток студентів та заохочення до побудови зв’язків. Загалом на англомовне навчання, яке проходило з 16 лютого по 27 квітня 2023 року, подали заявки 35 студентів, з яких 32 успішно його завершили. Крім того, у програмі взяли участь 8 викладачів інституту.

Викладачами тренінгу були: д-р Курт А. Стагура, професор кафедри готельної справи, спорту та менеджменту в туризмі Ніагарського університету, директор Ніагарського глобального науково-дослідного інституту туризму, пані Еліза Хайду, аспірант кафедри менеджменту та політології Ніагарського університету, д-р Петер Форгач, почесний консул Угорщини в Західному Нью-Йорку, пан Патрік Велен, тимчасовий президент і головний виконавчий директор Канадсько-американської асоціації прикордонної торгівлі, пан Ніколас Херд, президент бізнес-асоціації “Niagara Falls”.

По завершенню навчання, 27 квітня 2023 року, відбулося вручення сертифікатів. Сертифікати англійською мовою були видані проф. д-р Іштваном Черничко, ректором ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ.

Завдяки втручанню Петера Форгача студенти інституту мали можливість взяти участь у літньому угорському шкільному таборі Асоціації іноземних угорських скаутів, який проходитиме з 29 червня по 17 липня 2023 року у Філлморі, Сполучені Штати Америки. У цьому таборі з великим минулим, який працює з 1967 року, наші студенти можуть попрацювати з американськими та канадськими угорськими вчителями та чудовими скаутськими лідерами та завершити своє літнє педагогічне стажування.

Умовами подачі заявки на участь у таборі були попередньо подане англо-угорське професійне резюме, рекомендаційний та мотиваційний лист.

5 студентів інституту – Патріція Короді (факультет обліку та оподаткування, 3 курс), Аннамарія Лінц (англійська мова та література, 1 курс), Меланія Орос (історія, 1 курс), Юлія Тірпак (англійська мова та література, 4 курс ), Ласло Секунда (англійська мова та література, 3 курс) – їх під час онлайн-співбесіди обрали Петер Форгач та директор з навчання в таборі Ката Товт.

Витрати на участь студентів (проживання, харчування, квитки на літак) покриває Асоціація іноземних угорських скаутів та Петер Форгач, почесний консул Угорщини.

Керівництво ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ вітає учасників курсу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Наталія Вароді,
Керівник Навчально-консультаційного центру ЗУІ ім. Ференца Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar