Магістранти кафедри обліку і аудиту пройшли тренінг з ERP-системи Odoo

4 жовтня 2023 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОП «Міжнародний облік і оподаткування» пройшли онлайн-тренінг та поглибили свої знання у частині використання ERP-системи Odoo.

Тренером і спікером на зустрічі виступила Олександра Шевчук, голова Громадської  спілки «OCA Україна». Основною метою діяльності даної спілки є саме сприяння широкому використанню платформи Odoo задля підвищення ефективності бізнесу в Україні.

Впродовж зустрічі здобувачі знайомились з інструментами, модулями та ключовими перевагами Odoo як платформи з відкритим кодом, яка вирішує завдання моделювання, контролю, аналізу й управління бізнес-процесами.

Пані Олеся у простій і доступній формі пояснила та продемонструвала студентам основний функціонал окремих модулів, акцентувала увагу на особливостях розподілу прав доступу і відповідальності, розкрила спектр можливостей реалізації рішень на Odoo в частині облікових процесів, формування звітності, аналізу даних.

Студенти мали можливість задати запитання, зокрема щодо забезпечення безпеки даних та вразливості системи до кібер-атак.

Кафедра висловлює щиру вдячність партнеру ГС «OCA Україна» в особі Олександрі Шевчук за виділений час для спілкування. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Кафедра обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English