Майбутні вихователі зіграли виставу для дошкільнят одного з приватного дитсадка

Ляльковий театр відкриває абсолютно новий формат розповіді історій. Наскільки б простою не здавалася гра акторів, вона залишається одним з основних інструментів розвитку дітей, надаючи їм можливість весело провести час. Поділяючи цю думку, студенти першого курсу спеціальності «Дошкільна освіта» Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ відправилися до вихованців Берегівського дитячого базового садочка, що діє при приватному закладі «Гімназія ім. Каталіна П. Франгепан».

Студенти у рамках дисципліни «Театр ляльок» опановують секрети лялькарського мистецтва та різні техніки виготовлення ляльок. Протягом семестру майбутні педагоги дізналися, як за допомогою гри ляльок зачаровувати, заспокоювати та розвивати дітей, а також опанували навички лялькової майстерності.

Наприкінці курсу студенти обирали казку, для якої самостійно виготовили ляльки, в цьому випадку рукавичкових ляльок, а також декорації. Зрештою, після тривалої підготовки, зіграли цю казку для дітей дошкільного віку.

Наприкінці вистави діти мали змогу взяти ляльок до рук і погратися з ними.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar